TALLERS CREATIUS

Aprenent a través de la música i la creativitat

Tallers creatius

La Lali BeGood i el seu equip imparteixen divertits tallers orientats a estimular la creativitat musical dels infants, potenciant l’aprenentatge cooperatiu i vivencial

CARACTERÍSTIQUES

Objectiu dels tallers

Aconseguir que els infants s’endinsin en el món de la creació musical sense necessitat de coneixements tècnics o domini d’un instrument. Sempre amb una mirada basada en l’educació viva, lliure de judici i afavorint les vivències i aprenentatges de cada infant.

Com treballarem?

Farem servir les eines innates de què disposem; la nostra veu, l’oïda, l’imaginació i l’improvisació. Treballarem aspectes com el ritme, la musicalitat, la creació de melodies i l’escriptura de lletres rimades.

A qui van adreçats?

Els tallers estan dissenyats per a escoles, per les etapes d’infantil, primària i secundària segons el taller o projecte. També en poden ser usuaris centres cívics, casals d’estiu i creatius, o grups d’infants i famílies que comparteixin aquest interès.

ELS TALLERS

Fem un temassu!

El nostre taller estrella de creació musical ja l’han pogut gaudir infants a les escoles, centres cívics i esplais d’estiu, famílies i grups d’amics a cases rurals, i fins i tot empreses com a taller de teambuilding!

L’impartim en dues modalitats ben diferents: com a taller creatiu de mitja jornada i com a projecte educatiu transversal, basat aquest últim en la creació musical i audiovisual.

Descarrega’t els dossiers perquè no trobaràs aquesta proposta enlloc més! 🙂

Dossier taller Dossier projecte

La meva primera cançó

Als teus alumnes els agradaria crear una cançó? Una que sigui totalment seva? I als teus fills? Amb la Lali, un ukelele i la seva pròpia creativitat, ho podran fer. Tant si tenen 4 anys com si en tenen 14!

Dossier

 

Viatge al cor d'una cançó

Quina cançó de la Lali us atrapa més? Leiru el llop? Santorini? Ella y yo? En aquest taller podreu treballar els valors que hi ha darrera la cançó escollida i cantar-la amb la base instrumental original.

La Lali vindrà un dia a l’escola per estar amb vosaltres, assajar-la junts, explicar com l’ha escrit i respondre tot el que els infants vulguin saber sobre la història que explica. I també vindrà a presentar-la amb vosaltres a la gala de final de curs davant pares i amics!

Dossier

Coneix els altres serveis que oferim!

Audiocontes
personalitzats

Saber més

Espectacles
en directe

Saber més

Audicontes
personalitzats

Saber més

PARLEM?

Segueix-me via xarxes socials, newsletter o contacta’m directament